Selecteer een pagina

WFT hypotheek oefenexamens

l

WFT hypothecair krediet oefenexamen

Het oefenexamen WFT hypothecair krediet sluit naadloos aan op het WFT hypothecair krediet examen.

Start gratis WFT hypotheek oefenexamen

l

PE hypothecair krediet oefenexamen

Het oefenexamen PE hypothecair krediet is bevat dezelfde vragen als het PE hypothecair krediet examen.

Start gratis PE hypotheek oefenexamen

WFT hypotheken examen

Het WFT hypotheken examen blijkt elk jaar weer een lastig examen te zijn. Met een 45% – 55% slagingspercentage is het één van de lastigste examens in de gehele financiële sector. Daarom is het belangrijk om jezelf goed voor te bereiden via onze oefenexamens.

Om te slagen voor het WFT hypothecair krediet examen dien je 68% van de te behalen punten te scoren.  Nadat je het WFT hypothecair krediet examen behaald hebt, dien je periodiek succesvol het PE hypothecair krediet examen af te leggen. Het slagingspercentage van het PE hypothecair krediet examen ligt echter een stuk hoger, rond de 80%.

Moet je meer dan 1 WFT of PE examen doen, zoals het wft vermogen oefenexamen, er zijn voor iedere module verschillende gratis oefenexamens te vinden.

Elk jaar veranderd de wetgeving en elk jaar worden de examens daar op aangepast. Onze oefenstof wordt uiteraard ook aangepast op deze veranderingen binnen de branche. Met een team van professionals creëren wij onze oefenstof wij er zeker van zijn dat alles wat wij aanbieden 100% up-to-date is met de meest recente wetgevingen.

Nadat je het WFT hypotheken examen hebt voltooid zal je binnen 48 uur een e-mail krijgen met de uitslag van je examen. Indien je het examen hebt gehaald zal je binnen een paar weken je diploma krijgen. Als dit niet het geval is kom je in aanmerking om je toets in te zien als je tussen een 4 en een 5 hebt gehaald voor het examen.

 

R

WFT hypothecair krediet slagingspercentage

Volgens het CDFD slaagden er vanaf 2017 tot en met 2019 zo’n 3900 mensen voor het WFT hypothecair krediet examen. Is het nu jouw beurt om deel te nemen aan het examen? Om een herkansing te voorkomen bieden wij voldoende oefenmateriaal om er voor te zorgen dat jij je WFT hypothecair krediet examen zonder stres doorkomt. met de beste wft vragenbank slaag jij ook in 1 keer!

Veelgestelde vragen

Wat is WFT hypothecair krediet?
De WFT (wet financieel toezicht) eist dat financiële dienstverleners zoals verzekeraars, banken en financieel adviseurs een geldig WFT certificaat bezitten. Zonder dit certificaat mogen hen hun werk niet beoefenen. Dit is gedaan ter bescherming van hun klanten.
Wat kun je met WFT hypothecair krediet?
Om bepaalde beroepen in de financiële sector te mogen beoefenen moet je over een geldig WFT certificaat beschikken.
Hoe hoog ligt het WFT hypothecair krediet slagingspercentage?
Het WFT hypothecair krediet examen blijkt uit de geschiedenis een lastig examen te zijn met jaarlijks een slagingspercentage tussen de 45% en 55% van alle deelnemers.
Hoe lang duurt het WFT hypothecair krediet examen?

Op het WFT hypothecair krediet examen krijg je 135 minuten de tijd om alle vragen in te vullen.

Uit hoeveel vragen bestaat het WFT hypothecair krediet examen?

Het WFT hypothecair krediet examen bestaat uit totaal 38 vragen waarvan 14 kennis en begrip vragen, 22 vaardigheid en competentie vragen en 2 professioneel gedrag vragen.

wft exameninformatie